Young Impact

Online Marketeer - Breda

Alle vacatures Print Solliciteer
Nederlands

Vacature

Plaatsingsdatum 08-01-2018 Functiecategorie Marketing
Standplaats Breda Niveau Professional
Opleidingsniveau HBO Dienstverband Vast contract - Bepaalde tijd m...
Uren 32 - 40 Salaris max 35.000 euro bruto per jaar

Binnen 5 jaar 1 miljoen jongeren in Nederland in actie laten komen: een missie die jij hard maakt. Deel jij onze ambitie om samen de wereld te veranderen? Maak impact en doe mee.

Young Impact is er voor en door jongeren: zij vormen Young Impact en maken het groot. Duizenden jongeren hebben afgelopen jaar hun impact gevierd tijdens onze allereerste Young Impact Celebration in de Ziggo Dome. 110 scholen en 10.000 jongeren hebben meegedaan en we hebben 8 miljoen mensen laten zien waar we samen toe in staat zijn.

Wij geloven niet in wachten tot je volwassen bent om iets voor de wereld te betekenen. Wij zijn van mening dat we nu al moeten meedoen. De wereld wacht niet: waarom jij wel?

You & I can change the world
Als Online Marketeer trek jij ons naar een volgend niveau. Bij Young Impact krijg je alle vrijheid om jouw strategie en koers te bepalen binnen jouw vakgebied. Dat betekent dat je met creatieve en digitale inzet de conversie van Young Impact weet te vergroten. Je weet op basis van een duidelijke positionering, customer journeys en userflows de website van Young Impact te optimaliseren én je bouwt een ijzersterk netwerk aan creatieve- en online marketing bureaus op waar je snel mee kunt schakelen. Onze merkindentiteit weet je makkelijk te vertalen naar een nieuwe brochure of template voor een post op social media. Je weet maximaal rendement te halen uit de search, social en e-mail campagnes van Young Impact.

Je hebt aan een half woord genoeg, sterker nog, het is al gedaan. 

De marketeer die dit gaat doen? Dat ben jij!

Je behoort tot de top in jouw werkgebied, hebt een ondernemende geest en ging het liefst gisteren nog aan de slag. Uiteraard verlies je de strategie niet uit het oog. Trends en virals volg je op de voet; zo vergroot je onze brand awareness. Doelstellingen waar jij je comfortabel bij voelt zijn: vergroten van merkbekendheid, genereren van leads en het genereren van traffic naar onze social kanalen en de website. Je houdt je bezig met de creatie en realisatie van visuele uitingen ten behoeve van de marketing activiteiten. 

Als ambitieus talent:
• beschik je minimaal over hbo werk- en denkniveau;
• heb je minimaal 3-5 jaar marketing ervaring
• heb je ervaring met het opzetten van SEA campagnes en het beheer van een website
• ben je bekend met programma’s als Adobe, Wordpress, Mailchimp en Google Analytics
• ben je een echte spin in het web; je bent van alles binnen marketing op de hoogte en weet bij brainstorm sessies veel creativiteit in te brengen
• Je bent goed in het schakelen tussen strategische vraagstukken en hands-on online marketing werkzaamheden op het vlak van search, social, e-mail, landingspagina's, analytics, etc.

Werken bij Young Impact: ons aanbod
In 2016 gestart in Nederland en nu al de ambitie om binnen vijf jaar 1 miljoen jongeren in Nederland te empoweren, inspireren en verbinden. Young Impact stimuleert jong Nederland om in actie te komen voor wat belangrijk is. Hoe we dat doen? Middels challenges en een (scholen)programma. Succes moet je vieren en inspiratie moet je delen.

En zo ziet dat eruit voor jou:
• Een bruto jaarsalaris van maximaal € 35.000,-
• Werken met gedreven collega’s met een enorme passie
• Inspireren middels onze Young Impact Awards
• Waanzinnig feesten tijdens de jaarlijkse Young Impact Celebration


Werk je liever thuis of slaat de creativiteit pas echt hard toe als je jouw favoriete koffie drinkt bij Starbucks? Alles kan: wij vinden output belangrijker dan je werklocatie of je werktijden.


Maak impact; doe mee
Weet jij marketing zo in te zetten dat onze community en traffic groeit? Laten we kennismaken: upload je cv en motivatie via de ‘solliciteer’ button en maak ons enthousiast.


Meer weten over deze marketinguitdaging? Michelle van Vliet (+316 46082379) vertelt je graag meer.


Dit zijn wij
Young Impact is geïnspireerd door WE Day, een beweging van meer dan 2 miljoen jongeren die samen de wereld verbeteren. Kunnen zij dit, dan wij natuurlijk ook. Als jongerenbeweging veranderen wij de wereld nú. Door te roepen? Nee, door te laten zien dat het kan! Wij bieden tools en een netwerk om onze beweging te ondersteunen en aan te jagen.

Meer informatie
Deze vacature betreft een fulltime functie.

Functiecategorie(ën) Marketing
Branch(es) Overheid / Non-profit
Provincie(s) Noord-Brabant
Trefwoorden marketing online branding website social ux SEA

Contactgegevens

Contactpersoon Michelle van Vliet

Vestigingsplaats

Solliciteer